30. joulukuuta 2009

These streets will make you feel brand new

jee
Joulu meni ihan kivasti. En oo siitä vielä mitään ehtinyt/jaksanut kirjottaa mutta nyt tulee. Sain lahjaks kaikkee kivaa, esim. kameran jalan, rahaa, yökkärin, suklaata, finnkinon ilmaislippuja, suklaata ja semmosta. Kaikkea mukavaa siis.
Joulun jälkeen 28 päivä lähettii Ellan kanssa mun siskon luo Tampereelle, ja tultiin siihen tulokseen että joskus tulevaisuudessa meidän kämpät voi löytää sitten sieltä. En ostanu mitään koska en raaskinu, paitsi kaks pyyhettä miskulle lahjaks ja itelleni kajaalin. Ja ruokaa...
Käytiin kattomassa AVATAR, jota tässä oon jo odotellukin. Ja se oli suorastaan HELVETIN hyvä ! En keksiny muuta sanaa kuvaamaan sitä. Siis herran jestas olin aatellukin että se ois hyvä mutta että noin hyvä. Huhhu. Oisin halunnu eläytii kunnolla ja huutaa siellä salissa että ''TAPA SE TAPA HAKKAA HAKKAA !!'' mutta emmä sitten ihan siihen ryhtyny. Mutta varoitus naapureille, kun se leffa saapuu meidän hyllyille niin voitte olla varmoja että huutoa kuuluu.

-m

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hah en muistanu kuinka isolta ja kehariinaaamaselltaa näytin no ei haittaa:-D saisinpa tohon sellasen lissuhuomion "ttää onn PAITaa sRYRYYY"
-elb

Larissa kirjoitti...

vooi söpö tuo kuva ! ♥

Anonyymi kirjoitti...

yhyyy
e