21. tammikuuta 2010

I don't know what your love has done to me

Piilaripaketti Malesiasta löyty eilen postilaatikosta ja illalla Mimmi kävi noutamassa omansa pois. Samalla se toi mulle nesteet, et pääsin kokeilemaan noita! Tolta ne nyt näyttää.. Aika samanlainen ufo-lookki noilla tulee, niin kuin niillä edellisillä Cybershopin piilareilla. No, ehkä näitä joskus jossain aasiafiilistelyssä voi käyttää sit haha. Mun oma väri näkyy aika paljon tosta keskeltä läpi, jos ei näkyis, niin voi olla et noi ois kivemmat.
Tänään vois vissiin lukee läksyt ennen yhtätoista.. Tää viikko on muuten mennyt ihan hullun nopee! Tänäänkin yhteiskuntaopin tunnin jälkeen tuntu et oisin ollut siellä korkeintaan 5min.. Kaikki muutkin tunnit meni nopeesti. Huomisesta en tiiä.. onhan kuitenkin mun lemppariaineita (not..) sillon, kuten esimerkiks fysiikkaa ja saksaa. <3<3
Have a nice weekend! /ella

2 kommenttia:

Aliisa kirjoitti...

hei hei hei neuvo mulle miten kuvat saa flickristä jotenkin normaalina bloggeriin :--(

Anonyymi kirjoitti...

Ku meet flickrin etusivulle tai johonki, niin painat you ja sit meet siihe kuvaa mink haluut laittaa ja sit "all sizes" ja sit siihen tulee se pitkä koodi ja sit kopsaat sen ja laitat sen blogiis siin html juttujuu ja sit pistät :-)