3. tammikuuta 2010

trial again

lahjatAattelin oottaa pari kuvaa lahjoista, jotka sain parilta kaverilta. Noi on ihan tajuttoman hienoja, ja must on ihanaa ku joku tekee jotain ihan ite! Ja noi vielä liittyy muhun, tai oikeestaan mun kiinnostuksen kohteisiin. Toi paita on Aliisalta ja Matskulta (tunnistatteko kaikki tyypit?), ja kangaskassi Ellalta. Mun suu loksahti auki kun näin noi.
Joku nokkela saattoi jo päätellä otsikosta että WOW on taas palannut kuvioihin. Harmi kun joutuu aina vaa pelaamaan jotai trialia. On meillä jossain se oikeeki, mut siitä kai puuttu joku asennushomma ja muutenki, 30 E KUUSSA ! Tsiisus... No, joka tapauksessa tota nyt on tullu tykitettyä ihan kohtuullisesti, samoin kuin kattonu myös taru sormusten herroja. Eilenki istuin olkkarissa varmaa 5 tuntia, putkeen. En tuu varmaan ikinä kyllästymään niihin. Oon tuijottanu niitä jostain 7-8 vuotiaasta asti ja vieläkin jaksaa. Yksiä maailman parhaimmista leffoista.
Täs ei nyt tullut mitää järkevää asiaa, ehkä ens kerralla sitten. Voisin vaikka puhuu Ellan kanssa siit videopostauksesta, mitä joku oli kysyny.

-m

Ei kommentteja: