16. maaliskuuta 2010

mimmi kokkaa

lettuTästä ei tuu mitää suurta kuvapostausta tai muuta mutta haluun jakaa sen teijän kanssa, että mä en osaa tehä ruokaa. Oheisessa kuvassa siis mun yritys paistaa lettuja. Kokeilin sitte vähän isommalla pannulla mut sitiki aina ne meni kurttuu/halkes/palo... mikä tässä on ongelma ? :D Sain kuitenki ainakin 4 melko onnistunutta.
Oon niin ilonen että alan saada tota kirjailijasalkuu vihdoin valmiiks, vaikka jouduinkin maksamaa jostain laatikosta sitä varten 12 e ! Vikast kirjasta enää luettavaa 3 sivuu. Okeestaan tykkään tosta hommasta ja tykkään myös käyttää mielikuvitusta kaikkeen koristeluun ja semmoseen.
-m

5 kommenttia:

emmi kirjoitti...

onkohan kirjailijasalkku sama kun meidän kirjailijakansio ? : D meidän koulussa nimittäin just tehtiin sellaset jostain suomalaisesta kirjailijasta ja se sisälsi mm.kahden kirjan lukemisen, kaks lukupäiväkirjaa, arvostelun, kirjailijaesittelyn, jonkun kirjotelman ja ties mitä muuta ..

Anonyymi kirjoitti...

no aika sama se on. meillä tosin pitää lukee kolme kirjaa, tehdä joku siisti ulkoasu, arvostelu, analyysi, fiktiivinen, ja kaks vertailuu ja semmosta :D

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva blogi teillä:) toivoisin enemmän vaan kuvia!uskon että teillä riittää kykyjä useempiin kuviin postauksissa!voitteko harkita?:)

Anonyymi kirjoitti...

yleensä jos letut näyttää tolta niin siinä taikinassa on liian vähän jauhoja :''D en todellakaan oo itekkään mikään loistokokki mut tää on jääny mieleen kun munkin letut näytti joskus tolta ennen ku joku valaisi mua asiasta :D

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: tottakai voidaan harkita :D aina vaan ei sitä kameraa jaksa kantaa mukana, tai ainakin se on mun kohdalla semmosta viikonloppuhommaa.
mutta yritän ite tehä tähä parannuksen ja kiitos että otit asian puheeksi :) voisin vaikka perjantaina ottaa heti kameran mukaan.

anonyymi: nooo mut mielestä laitoin oikeen määrän jauhoja mut se oliki joku random ohje jostai keskustelusta joka vaikutti kaikista helpoimmalta :D mutta ehkä enskerralla sitte teen paremmin tai räjäytän keittiön...