28. huhtikuuta 2010

Etiikka ja moraali

Oltiin tänään koulun kanssa Eduskunta- ja Sanomatalokierroksella Helsingissä ja meillä oli myös vapaa-aikaa, joten suunnattiin mun 'ryhmän' kanssa ekaks Kamppiin. Löydettiin sieltä Jack&Jonesista (vissiin) tollanen paitatarjous "vaihteeks" joten eiköhän tartuttu siihen sit. Ostin kaks paitaa, molemmat valkosii ja niissä on isot printit. Tartuin näihin sillä asenteella, et t-paitoja ei ikinä voi olla liikaa, vaikka t-paidat pitäis löytyy viimesenä mun pakko hankkia-listalta. Ykkösenä on jonkin sortin nahkabiker, mun kevättakki ja kesän kylmien päivien takki on ihan naurettavia (whaatt, miten toi pitää kirjottaa?), niin toi bikeri ajais sit molempien viran.. kakkosena kengät ja uudet kuulokkeet. En kyllä tiiä yhtään vielä millaset kengät haluun.

No joo, ostin kans aurinkolasit Glitteristä ja käsikorun samaisesta kaupasta. Siitä en saanut oikein otettuu kuvaa, mut se on sellanen musta, nahkanen, moneen kertaan käden ympäri pyöritettävä niiteillä koristeltu koru.

Vappusuunnitelmista en vielä tiiä! Ne todennäkösesti muuttuu viel kymmeneen kertaa ja kaikki suunnitelmat ehtii viel kusahtaa saman määrän verran.. Haha. Viikonloppuu ei pysty muutenkaan oikein millekkään laiskottelulle pyhittämään, kun ens viikon maanantaina mua jo odottelee terveystiedon koe ja kuulemani mukaan se sisältää jonku kymmenen kappaletta, joita ei olla käsitelty. HOW COOL, toisaalta, ei tullu yllärinä.
Tiistaina sit koeputki jatkuu ja ens viikon koesaldo on neljä! Mun pitäis olla itseasiassa parhaillaan lukemassa, sillä huomenna ja ylihuomennakin on kokeet. ÄRSYTTÄÄVÄÄÄ, en tiedä miten tuun pärjää lukiossa. :-D Ehkä sit vois vähän panostaa... Niinku on täs ylläripylläri jo muutaman vuoden pitäny..

APUA, mitähän mun piti kirjottaa. Tuntuu ettei pää toimi nyt yhtään.

Nii no, ajattelin täs vaan et vois kesäks/kesällä kerää tosi paljon noit Ray-Ban wayfarer inspiroituneit laseja eri väreissä.../ella

3 kommenttia:

stasie kirjoitti...

wooooow)coool!

Anonyymi kirjoitti...

stasie:
thank you a lot!!

Wilma-Jan kirjoitti...

siisti paita !