5. heinäkuuta 2010

my love, leave yourself behind

Käytiin lauantaina katsomassa kaverin kanssa toi Epäilys. Nyt vaan pitää odotella sitä vikaa osaa..
Leffan soundtrackilta bongasin kivan biisin; Sian My Love. Jonkun mielestä varmaan ihme naukumista ja maukumista mutta mä tykkään.

Tänään herättyäni päätin väsätä kotitekosta Frappea, kun äiti on nyt innostunut ostamaan pikakahvia! Paljon nopeempaa oli, kun se, et keittää kahvia, laittaa sen pakastimeen kylmenemään jne..!

Kahdessa alimmassa kuvassa on muutama ostos matkalta.
Mulla ei oikeestaan ollut enää hajuvettä, joten ostin ton Miss Dior Cherien! Tykkään tosta tuoksusta paljon ja toi pullo on tosi nätti!
Toi laukku on Eccesso -nimisestä liikkeestä ja mun mielestä hyvä löytö! Ton värisen laukun oon aina halunnut, ja toi on sopivan kokonen. Se H&Mn musta laukku näytti typerän pieneltä, VAIKKA se imikin esim. koulukirjoja ihan kiitettävän määrän. Suomesta (Lahdesta) en löydä ikinä laukkua. Jos löytyy kiva malli niin väri on väärä ja toisinpäin. /ella

8 kommenttia:

Torstai kirjoitti...

miun mielest toi Sian kappale on ihana ja Sia muutenkin. Love it.

Ihana toi muuten toi leffalippu juttu, miunkin on ollut tarkoitus mut mein teatteris niis lipuis ei ees lue et mihin leffaan se on ni vähän turhaa ois.

Anonyymi kirjoitti...

Torstai> Jep! Mä taas en oo muistaakseni törmännyt siihen aiemmin, mut hyvältä kuulostaa!

Haha kiitti! Olin noita säästellyt mun lompakossa ja sit yks päivä ajattelin laittaa ne seinälle :>

Anonyymi kirjoitti...

mitä toi frappe sit on tai miten sen teit eiku mitä aaa se näyttää hyvältä :D:D

Anonyymi kirjoitti...

ano> No siis se on vaan kylmää kahvia! :-D Mut siis ei semmost et jätät kahvimukin pöydälle aamul ja juot sen iltapäiväl.
Teen sen niin, et heitän blenderiin 2,5dl kylmää vettä, 3jääpalaa ja 1,5tl (3g) pikakahvijauhetta. Sit vaan sekottaja päälle ja se tekee tohon päälle tommosen vaahtokerroksen. Niin helppoo se on! Sit jos tykkää miedommast kahvin mausta, niin voi laittaa sekaan vähän sokerii (1-2tl?) ja maitoo (0,5dl-1dl?), niinku alkuperäses ohjees sanotaan. (Sain semmosen jonku Kreetalaisia ruokaohjeita-lappusen syksyl ku oltiin matkal. xd)
Hehe, toivottavasti tää vastaus selventi vähän ees!

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä jo jonkun aikaa lukenu teidän blogia ja halusin vaan tulla sanomaan että pidän kovasti! Tää on tosi mukavaa vaihtelua kaikkien muotiblogien joukkoon ja pidän teidän tyylistä tehdä tämmösiä vähän lyhyempiä postauksia.

Keep up the good work, teillä on täällä ainakin yksi vannoutunut lukija ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ano> Heheeei, kiitti paljon ihanasta kommentista! :>

Karo kirjoitti...

Uu, toi laukku on kyllä kieltämättä kiva! Mäki kaipailisin kovasti jotain suht perus laukkua, mutt ää ä, Suomen tarjonta... :-D

Anonyymi kirjoitti...

Karo > Kiiiiiitti! Niinpä, Suomest ei oikein tuppaa löytymään.. Micmacil on ollu joskus ihan kivoja laukkuja malliltaan ja ehkä väriltäänkin, mut se matsku on sit sellast _niin_ muovin näköst 'nahkaa' et ei..