24. marraskuuta 2010

it's like forgetting the words to your favorite song you can't believe it you were always singing along

TOSI KIVA SÄÄ! :-D Dösäpysäkil oli mukavaa ku lumet tuli just siitä suunnast naamalle mihin ois pitäny kattoo et pääsee kotiinki.. Tota lunta on tullu tänää varmaan koko talven edestä, kokoajan vaan lisää ja lisää ja ihan hullul vauhdil, noi ei oo mitää kevyesti leijailevia hiutaleita..

Tänää oli enkun koeeeee joka meni KAI hyvin mut voi olla et ei, oli se aika vaikee.. Äikän valmistelu oli ehk rennoin ikinä JA ÄRSYTTI ku heräsin puol kuus lukee 7veljeksen vikat 40sivuu ja sit kuulin et lukupäiväkirjaa ei tarvii viel tänää palauttaakkaan.. No mut hyvä vaa nii kerkee tekee paremmin ku mitä oisin tänää ruokavälkäl ehtiny tekee. JJJIIAAA vähä väsyttää mut viikonloppun kerkee nukkuu, onneks nyt vähä rauhottuu tää työmäärä ku ei oo tota 340 sivusta kirjaa kummittelemassa enää. Tänää pitää lukee äikkää ja perjantait varten vois katella ruotsin sanoi. Sit toka koeviikko finally over.. hu hu huuuu.

FBs on se yhteisö et "The biggest lie ever: "I have read and agree to the terms of use" ✔" mut mun mielest thhhe biggest lie ever on se et kertaan himas jokapäivä koulus käsitellyt asiat, lähinnä reaaliaineist, MUT SE HELPOTTAIS AIKA PALJON ELÄMÄÄ. :-D Tää stressi on ihan kauhee ku huomaa et aika vaa loppuu kesken vaik lukee koko päivän. Oon nukkunu täl viikol 8 ja puol tuntii..

Tai no ylipäätänsä suurin vale on se et panostan seuraavaan jaksoon..

Mut nyt mä käyn tekee tota lukupäiväkirjaa näkökulmanani Eero.. he he hee oisin halunnu tehä kyklooppivalkon näkökulmast..

Hyi mun kahvi on jäääähtyny. :-(/elbzzz

8 kommenttia:

SAARA kirjoitti...

maailman upein too eka kuva ;:---O
hei mikä on tän koko, tän youtubehommelin?

Anonyymi kirjoitti...

Thaaaanks a looot! Epäilin eka et uskallanko koko kuvaa ees postata.. :-DD
Toi leveys on 425 ja sit korkeus 25! :-)

Larissa kirjoitti...

ihan tajuhieno toi eka kuva !

henna kirjoitti...

tää blogi on tosiii kivaaa :----)

http://thatismyway-henzky.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

ihana eka kuvaaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hihiii no kiiiiiiittti ihan huikeesti kaikki! :-D ♥ Ja kiitti Photari for pimpin' my pics..

Anonyymi kirjoitti...

siisti toi eka kuva :p

Anonyymi kirjoitti...

kiiiiittt i i i i i säki oot!