18. marraskuuta 2010

mul oli tähän joku hyvä juttu mut unohdin

Heräsin tänään tääääysin väärällä jalalla, alle 5h yöunet ja aamukahvin puuttuminen ei ehk edesauttanut asiaa.. Dösä oli myöhäs about 10minuuttii ja siin tuiskus ja lumihanges piti sit seisoskella kesäkengillä, ku mun Uggit piti viedä suutarille niihin ilmestyneen reiän takii. Sit kävelin turhaa Mimmille ku lähettii samal oven avauksel koululle jonka suunnast olin just tullu.. Mut lumi on kyl ihan jees nyt, on paljon valosampaa. Tommoset myrskyt vois jäädä pois ja tiet vois olla aina aurattu kunnol. No suunnittelin espanjan kokees sit aikataulun niin et ehdin dösään jolla oon yhelttoist himassa. Saavuin kotii ja sit imuroin koko talon ja pesin lattiat. No siinä sit vähitelle rauhottuki ja väsäsin kahvii ja kattelin telkkaa.

Vähän laiska ja aikaansaamaton olo on kyl ollu ku en oo koko päivänä avannut koulukirjoja, mut on mul aikaa lukee maanantain kokeeseen kuitenki 3päivää! Mut espanjan koe meni must ihan ookoosti, unohdin vaan yhden sanan sillee täysin. Tai mun mielest en ollu ikin koko sanaa nähnytkään.. Höh mut ei se maailmaa kaada.

Jee tän päivän Mentalist jakso oli ihan paraaaaaas. :-)

Huomen vaan (...turha...) biologian valmistelu 15 vaille kahdestatoista yhteen. Mut jeeees saa heräillä rauhas. Sit koko ens viikko onki neljänä päivänä 15 yli kasii../ella

2 kommenttia:

SAARA kirjoitti...

ihania kuvia, tuli kyl ihan mieli lähtee honolululle tai jonnekki muualle lämpimää (---:

Anonyymi kirjoitti...

ai oho tajusin et nää kuvat on vähä ristiriidas ku toises lumisade ja toises honolulut vaa mieles hehee :-D jeppistää ois kyl kiva lähtee karkuu tätä kylmyyttä!