18. joulukuuta 2010

I GOTTA GO I GOTTA GO

kakka
No moi kaikki kamut. Mulla ei oo ollu yhtää fiilistä päivittää, ja nytki sitä on niukasti mut halusin tulla tänne esittelee Matskun antamaa joululahjaa joka on ihana ♥ Mä rakastan itetehtyi lahjoja!
Käytii tänää myös Matskun ja Ellan kaa kattoo Larissan ja Jassun teatterin näytelmä jossa oli myös mukana yks toinenki esitys ja molemmat oli ihan sika hyvii eli jos satut liikkuu Lahessa päin nii kannattaa käyä kattoo, nimi oli Nuoruus hallittu ja toine oli Perjantai.
Huomenna mennää luultavasti kattoo Tron. Vaikuttaa iha jeessilt eli tuskin menetän 10 euroo. Vai onko jollai jotai vastaväitteitä?
Mutta nyt asiasta perskarvaan JOULULOMA ALKO joka tarkottaa sitä että pääsee nukkumaa! Eli mun kolmeviikkonen koostuu mitä luultavimmin wowista (oli pakko lataa se trial ku cataclysm tuli...), nukkumisesta ja tietenki mun synttäreistä tammikuu 7. päivä!!
Pyydän myös anteeks huonoo kuvasaldoo, ei oo oikei kuvaaminenkaa napannu ja yksinkuvaaminen on viel tylsääki. Mut jos nään ne kaks hullua huomen nii ehkä sitte!
MJ - Hold my hand

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

lovely images-
www.uthority.blogspot.com

Larissa kirjoitti...

jee ootte kivoja ku olitte kattoo ♥

Anonyymi kirjoitti...

voi kakka mul on viel ens viikolla kolme päivää koulua x__x sinä onnekas