16. joulukuuta 2010

let's keep it a secret

Heips! Suuntasin tänään koulun jälkeen Määääätskyn kaa keskustaan ja H&M:l pyörii alet, joista löysin kaks ihanaa neuletta! Okei paljon enemmänki löyty mut ne jäi toistaseks sinne.. Normaalisti 30e per kappale, nyt 10e.. Toisessa neuleista on tollaset paljettitaskut! Ne on kans samaa sävyy molemmat, tollasii vaaleenpunasii/puuteri/younameit.

Sit se mitä menin alunperinkin hankkimaan, niin tuli ostettuu tollanen nestemäinen silmänrajauskynä tussimuodossa. Ajattelin kerranki saada aikaseks harjotella sillä rajausten tekoo ku oon kaikki vuodet suurimmaks osaks erilaisii kajaleita vaan käyttänyt.

Jeepppiistää, sit innostuin babypinkistä kynsilakasta pari päivää sit ja sellanen löyty Wet'n'Wildiltä Seppälästä hehee. Sävy on Tickled Pink niinku kuvasta näkyykin. Jostain syystä muut ei oikee lämmenny tälle.. mus on varmaan jotain vikaa.. xD :-(

Hjeeeiii enää huominen, voiton puolella ollaan! Joululomal saa vissii vähä nukuttuu näit univelkoi.. Terveisin alle 4h yöunet kahtena viimeyönä.. Ti olin himaaaasssa ni sain nukkuu kymppii PHHEWWW.

Mul ei oo oikeen mitään joululahjatoiveita, porukoilta taitaa tulla vaan rahaaaaa.. Vois yrittää saada aikaseks hommattuu WeSCin kuulokkeet nyt ihan oikeesti ku oon niitä vaik kuinka pitkään kuolannut...

Heipsps!!!

6 kommenttia:

SAARA kirjoitti...

söpöjä uusii juttuja (------: mäki haluun tollasen kynsilakan!

Anonyymi kirjoitti...

kumman postaus tää on? kirjottaahan kumpikin vielä? :)

eℓℓa kirjoitti...

saara: jee oot mun soulmate selkeest; eka joka tykkää täst mun lisäks!! :-D (..paitsi kyl mun yks kamuki kehu tätä tänäää) hehe must tää on ihana!

ano: ellllllllllan! kirjottelin tos viime postaukseen et meil on nykysin omat tunnukset ja postaajan näkee tost tekstin alta, mut en tiiä onkse vähän liian pienel ku ihmisil on erilaisii näyttöjä jne.. saa kertoo jos on! :-) ja joo molemmat kirjottaa mut omalla tahdilla eikä väkisin ja mul on selkeesti ollu vähä enemmän inspistä nyt ku mimmil.. xd but she'll be back and she'll....be back..

eℓℓa kirjoitti...

hehee muokkailinki tota vähän isommaks!

HEIDI kirjoitti...

Tuo kynsilakan sävyhän on just ihana!
Muistatko, että minkähintanen suunilleen oli?

eℓℓa kirjoitti...

heidi: jep! toi oli 3,95 tai 4,95 :-)