18. kesäkuuta 2011

Who's gonna bring you back to life?

k2k1
Ihana päästä vihdoin itekki päivittää. Tää tauko tais olla iha hyvä juttu, kun se halu kirjottaa on tullu taas takasin. Enää tää ei tunnu semmoselt pakolta, mitä se oli tossa talvella. Ja muutenki ihan kiva alottaa tää nyt kesällä uuestaa, ku tulee muutenki otettuu enemmän kuvia (ehkä...), ku talvella.
Mutta ei tässä tän ihmeempiä, kesä alko, tosin sää ei kyllä vastaa sitä. Ne viikko sitten olleet helteet sais tulla takasin (ite en muuten niistä valittanut). Ois kiva päästä taas vähän rannalle paistumaa, mutta kylhän sitä vielä ehtii, lomaahan on menny vasta kaks viikkoa. Mä en oo kyllä ihan vielä tajunnu sitä, että se on ees alkanu. Tuntuu kokoajan, et tää loppu ihan kohta, ja pitää ruveta taas miettii läksyi ja lukemista. Mut ehkä tähänki ajatukseen kohta tottuu.
Täs on pari juttua mitä oon nyt ostanu kesän aikana. Käytiin Ellan kaa Helsingissä, ja ostin sieltä Cheap Mondayn topin, 20€. Samalla reissulla piti tietenkin myös ostaa toi Kaksin karkuteillä, ja laajentaa vähän tota mun kokoelmaa. Viime viikonloppuna ostin tommoset haaremihousut Ginasta, 20€ maksoivat.
P.S. Tuli vaan mieleen, että jos on jotain kivoja postausideoita, niin niitä saa edelleen heittää!

Swedish House Mafia - Save The World (en vaan ikinä kyllästy)

1 kommentti:

esa kirjoitti...

Hienoa, kun olette taas takaisin!