14. elokuuta 2011

Now I'm ready to start


Eilen ostin vihdoin tälläsen Mavalan kynsilakan sävyssä 22, Genéve. Näin joskus ehkä.. kasiluokalla? Skinsin Cassiella tän tyylisen helmen värisen lakan ja on pitänyt siitä asti hankkia joku tällänen mut eipä oo ollut sitten vissiin tarvetta. Nyt olin kyllästynyt kaikkiin väreihin jotka omistan ja tykkään tästä ihan hirveesti!
Ja öö mites noi kynsinauhat..

Koulu alko torstaina ja perjantaina sit huomasin Wilmassa et mul on valittuna muutama kurssi jotka on vissiin kolmosille tarkotettu ja joille en sit ajatellu mennä.. Poistin sit yhen kurssin ja mul on nyt täs jaksos vaan neljä kurssii täl hetkel HEHHEH.. Huomen menisin sen mukaan vasta 13:15 espanjantunnille, mut taidan mennä justkailee opon kanssa nii en yhtään keksi et monelta pitäs sit sinne koululle ajautua hohhoijaa..vaikeeta.

3 kommenttia:

nina kirjoitti...

oiii toi lakka on niin ihanaa ! :D kelpais mullekin 4 kurssia, rento laskeutuminen kouluvuoteen. :---D

eℓℓa kirjoitti...

Heee mäki tykkään! :-) Ja nii neljä kyl tietty riittäis loistavasti jos multa kysyttäis mut kai niit on pakko järkkää nyt lisää tähänki jaksoo jos vaa viel pystyy ettei muihin tuu jotai hullui määrii ja et vikal vuodel olis mahdollisimman vähän! :-)

nina kirjoitti...

no okei, toi on kyl totta, lopuis jaksois sit 7 kurssii jokaisessa... :D