25. syyskuuta 2011

She's like the rose without a thorn

Munki on pakko hehkuttaa tota Kooksin uutta levyä! Se on ihan sairaan hyvä, tykkään oikeestaa kaikista biiseistä. Jos et ole kuunnellut, niin kuuntele!
Mutta joo, koeviikko alko. Mulle on jääny tälle päivälle ihan liikaa ruotsii luettavaks, koska oon laiska. Ja koko ens viikkokin menee sitte lukiessa. Toisaalta koeviikot on kyllä ihan kivoja, koska kaikki on paljon rennompaa ja päivät saattaa olla semmosia, että käy vaa tekemessä yhen kokeen ja se siitä.
Saatiin muuten tommosen isomman kaveriporukan kanssa vuokrattua mökki syyslomalle jostain päin Hämeenlinnaa pariks yöksi. Ootan sitä reissuu ihan sairaasti, koska en yleensä tee mitää tommosta! Istun aina vaa kotona tekemättä mitää ja saatan nostaa perseeni penkistä ja raahata itteni keskustaa, jos jaksan.
No sitte kuvia parin päivän ajalta. Okei, ei niitä kyllä paljoa ole mut pakko taas jakaa näitä ihastuttavia webbikuvii mitä Jassu innostu jälleen ottamaan tossa muutama päivä taaksepäin. Toi oli ihan sika hyvä päivä ja toivon, että noita tulee vielä paljon lisää. Nostatti mielialaa ja aika rajusti.

a1a2a3a4a5a6

5 kommenttia:

Lauren. kirjoitti...

hilarious photos :D

matilda kirjoitti...

ai hämeenlinnaan lähdet :DD solmu näyttää tytöltä!!

mirette kirjoitti...

joo sinne tässä nyt näköjää ollaa menossa :D ja musta solmu näyttää solmulta omassa elementissään

eℓℓa kirjoitti...

xd oon söpösti leventymis-akselilla

eℓℓa kirjoitti...

oho ei sitä kirjoteta noin..__ääkselillä