10. lokakuuta 2011

Just A Little Bit Stronger Just A Little Bit Wiser

   Näytän kuulemma Mr. Darcyltä.. Kuulemma kaihoisa katse ja vähän surumielinen... meitä yhdistää siis. Okei.

Kävin tänää hakee kirjastosta parit enkunkieliset kirjat ja pitäs päättää huomiseks et kumman luen enkun vitoskurssille.. Sit Stephen Kingin Carrie lähti äikkänelosta varten mukaan ja pitäs vielä jostain kaivaa Ilmari Kiannon Punainen Viiva tai sit kaikkien rakastama Tuntematon Sotilas, mut sitä joskus ysillä läpi kahlanneena taidan päätyy tohon uuteen tuttavuuteen.. Jos se nyt vaan olis jossain kirjastossa lainattavissa..

Raahasin koko päivän mukanani liikuntakamoja koska kelasin et menisin steptunnille mut laiskuus iski päivällä ja sainkin sit tässä illalla itteni patistettuu tonne sateeseen (ja tuuleen<3) lenkille ja olin itestäni melkosen ylpee. Liikunnasta tulee vaan niiiiiin hyvä fiilis, on silkkaa masokismii et välil viikkoki saattaa vierähtää silleen ettei tee mitään. No mut pohjalta ei pääse ku ylös! Nyt kyl aion vähän ryhdistäytyy, pimeel on aika jees lenkkeillä ku on ihansama et miltä näyttää.

Kuolattiin Mimmin kanssa Onepiecejä mut 30e alennukset ei paljoo helpota ku alkuperänenki hinta on kirpee 170e.. xD Ehkä vähän liikaa oloasusta jota kukaan ei tuu ikin missään näkee mut toisaalt se kestäis varmaa ikuisuuden ja olis niin yltiömukava et.. Hiphei tehtii myös yltiöhyvii lämpimii leipii joihin tuli tonnikalaa ja muuta mukavaa. Katottii myös Salkkareit ja olis vaa nii jees jos ne Katariina ja Niko pääsis jo pois sielt häkkyräst... Ku en seuraakkaa koko sarjaa nii tuntuu et ne jumittaa siel aina vaa..

Mun pitäs alkaa vähä kattelee talvivaatteita ja muutenki jotain semmosii hiphei lauantaina lähen vissiin Helsinkiin niin ehkä sielt löytyis jotain mukavaa. Ainaki haluisin semmosen jättihuivin ja jotai semmost..

Espanjan kokeesta tuli 8 LOL.

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Hyyyi se Punane viiva on ihan oksettavan tylsä! Kantsii lukee Tuntematon sotilas, se on oikeesti jännä.

mirette kirjoitti...

Siin alussa se tuntematon sotilas tuntuu tylsältä ku ne vaa jotai rukoilee siel ja seisoo mut siin keskivaiheilla ja lopussa sitä vois sanoo jo ihan luettavaks vaikkei sotakirjallisuus mua kiinnostakkaa.

Larissa kirjoitti...

Komppaan mimmii.


ps. oon kuunnellu tota otsikon biisii varmaa 1000000000 X. piti vaa kertoo ::D

eℓℓa kirjoitti...

Roosa > Okei kiitti vihjeestä! :-D Ja oon Tuntemattomasta Sotilaasta just lukenut tiettyjä kohtia nii vois kyl helpottaa urakkaa ja lukasta sen ku on kumminki kolme kirjaa luettavana täs jaksos. D-:

Mmmmerette > Niin.. Ja äitisi rakastaa sitä yhtä kohtausta.. Ja mun iskä on lukenu sen kymmenee kertaa.. Todennäkösesti se on loppujenlopuks parempi noista kahdesta.. Ja saan sen kirjanki helpommin!

Larissa > Haha mäki varmaa pari kertaa ku huomaan osaavani lyriikat ulkoo... :-D! Pitkästä aikaa oli pakko pistää soimaan. :-)